© 2010-2015 Fundacja Humanites
by AureliaRydge26
Strona główna › Działy › Dyskusja ogólna › Kawiarenka › Zakupy z dziećmi.
Podziwiam za umiejętność zakupów w internecie, ja dalej lubię jednak osobiście.
Ja też większość zakupów robię online 🙂 Ubranka przykładowo na http://minichic.pl/, a inne rzeczy na Allegro. Jeśli zaś idziemy do supermarketu to dziecko jest tak nauczone, że niczego nie ściąga z półek ani też nie wrzeszczy na cały głos, że coś chce. Wie, że tak nie może robić. Jeśli się mu coś podoba to grzecznie pyta czy może to dostać 🙂 Jeszcze nie mieliśmy żadnej akcji, żeby tupał nogami czy ryczał jak dziki 🙂 Oby mu tak zostało 🙂
Generalnie w większości zakupy robię przez internet. Ale zakupy z dziećmi nie muszą być złe – tylko trzeba dobrze wychowywać dziecko, nie pozwalać mu oglądać telewizji ani reklam. Wtedy dziecko nie wie że czegoś chce 😉
My z żoną zawsze chodzimy razem na zakupy i bierzemy małego 😉 I jakoś dajemy radę!
Najgorzej oceniam zakupy z dzieckiem jako formę spędzania wolnego czasu. Zauważyłem, że niektóre osoby biorą dziecko do sklepu i chodzą z nim bez celu, a te się nudzi. Czy nie lepiej iść do kina albo na plac zabaw?
Ja tez nie przepadam za zakupami z dziećmi. Jestem po takich bardzo zmęczona i wydaję o wiele więcej pieniędzy niż planowałam. Zazwyczaj szybkie zakupy robię w drodze z pracy, a ekskluzywne ubrania dla dzieci zamawiam w sieci, podobnie jak zabawki, gry…
a ja tam sądzę, że w internecie można jednak kupić WSZYSTKO 😉 i to taniej niż w centrum handlowym. dużo fajnych zniżek znalazłam tutaj, także polecam 🙂
a ja jednak myślę, że w internecie to można kupić naprawdę WSZYSTKO 😉 i to korzystniej niż w jakimś centrum handlowym czy osiedlowym sklepiku. dużo fajnych rabatów znalazłam tutaj, więc polecam 🙂
Można robić zakupy w internecie. Wtedy nie kupi się niepotrzebnych rzeczy.
Zakupy przez Internet jak najbardziej robię i nawet często, ale zdarza się, że muszę iść do sklepu specjalistycznego][/url”> aby coś przymierzyć. I jak mogę to podrzucam dziecko babci, a jak nie to biorę ze sobą (z tabletem) aby mieć chwilę dla siebie. 🙂
Znajoma, samotna matka, zwolenniczka zakupów internetowych. Na początku tłumaczyła się faktem, że nie ma z kim dziecka zostawić i wyskoczyć na zakupy. Wszystko załatwiała przez internet. Doszło do tego, że w domu miała nierozpakowane paczki i nawet nie wiedziała co w nich jest. Była na skraju wytrzymałości. Po części widziała swój problem, ale wstydziła się o nim mówić. Osobiście załatwiałam jej Ośrodek Leczenia Uzależnień Agnus w Poznaniu ( http://agnusterapia.pl/zakupoholizm ) i osobiście ją tam odwoziłam. Do dziś mam jakiś wstręt do zakupów internetowych.
Moja córka jest właśnie na etapie ubrań rockowych i ostatnio często prosi mnie o takie koszulki jak na http://moria-art.pl/39-cosplay
A ja nie chodzę po sklepach raczej tylko zaczełam kupować w internecie. Jest mi wygodniej, nie musze sie martwić z kim zostawić dziecko czy o której wrócić. Oszczędzam też takim sposobem nieco czasu. Staram się wybierać takie sklepy, które juz znam ze sprzedaży tradycyjnej, np:http://sklep.rossnet.pl/Produkty/Max-Factor,356 zawsze to sprawdzony sprzedawca:)
Z dziećmi nie da się robić zakupów… 😀 zostają zakupy w sieci.
Z dziećmi nie da się robić zakupów… 😀 pozostaje robić zakupy w sklepach internetowych.
Z dziećmi nie da się robić zakupów…niestety taka jest prawda 😀 pozostaje robić zakupy w sklepach internetowych.
styczeń, 2021
Brak wydarzeń
Mamrodzine.pl to portal integrujący rodziców, wychowawców, ekspertów oraz instytucje mające wiedzę i doświadczenie w obszarze wsparcia współczesnej rodziny w zakresie budowania więzi rodzinnych i wychowania dzieci, ale także w sytuacjach kryzysowych, których może doświadczać rodzina.
504-14-47-84
© 2010-2015 Fundacja Humanites
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.