© 2010-2015 Fundacja Humanites
by LonnieCrutchfiel
Strona główna › Działy › Dyskusja ogólna › Kawiarenka › Młodszy partner
Od kilka lat spotykam się z mlodszym partnerem. Ja mam 43 on 33. Sama nie wiem jak to wszystko sie toczy. Mam rodzine dziec, meza. Nikt o tym nie wie i mamy (oboje) nadziej, ze sie nie dowie. Czasami kolezanki w pracy opowiadaj o swoich rzygodach (moze sie tylko chwala) ja milcze i tylko slucham. Jest nam poprostu z soba dobrze. Oboje mamy swoje rodziny. Na swoje sposob je kochamy.
Jestem w podobnej sytuacji, tylko że odwrotnej:) Ona jest starsza o … lat, ale to nie ma najmniejszego znaczenia w tym co nas łączy. Jesteśmy sąsiadami mieszkamy blisko siebie. Każde z nas ma rodzinę. Często spotykamy się towarzysko. Albo my do nich albo oni do nas na grilla. Znam jej męża, ona zna moja żonę. Owszem twarz pokerzysty z mojej jak i z jej strony. I tak się to wszystko toczy od …… 🙂
Kochanek, kochanka to już, czy jeszcze nie rodzina?
Utarło się, że mężczyzna powinien być starszy. Milośc nie wybiera 🙂 To chemia. Ja 43 On 28 🙂 do dziś nie wiem czemu wybral właśnie mnie. Może to chodzi o dojrzałość? Czuje, że się mną opiekuje. To chyba wszystko.
W takim związku partnerzy sie uzupełniają. Mam starszą partnerkę. Nigdy nie dała mi do zrozumienia, że przez to iż jestem mlodszy jestem gorszy od jej poprzednich partnerów. Raczej daje mi do zrozumienia, że sama czuje się młodsza i atrakcyjniejsza. Dzieli nas 15 lat. Życie potrafi zaskoczyć i tak się stało z nami.
No pewnie, że młodszy:)
Temperament, no może nie zawsze doświadczenie, ale temperament na 5+
Może kiedyś to się zmieni jednak na razie młodszy.
Ona jest starsza o 18 lat. Widać, że jej to „nie przeszkadza”. Powiem więcej … jest zadowolona.
😉
Mi by też nie przeszkadzało. Młodszy o 15 lat partner.
Nie jestem zwolennikiem romansów i innych takich historii bo jestem adnia, ze jak żone zdradzi-czy męża kobieta to zrobi to znów i znów…ale kazdy jest dorosły i sam o sobie decyduje więc nie mnie to osądzać jak sobie ludzie zycie układają.
No ja niestety nie dałabym rady w takim związku wiec jesli Ty dajesz to właściwie nie wiem jak. Nie umiem miec osoby i być z nia tak naprawde na niby…bo ma swoją rodzine i swoje życie, które jednocześnie nie jest moim.
Ja bym w takiej sytuacji nie wytrzymała ale skoro Ty dajesz radę to gdzie jest problem?
Dla mnie to okłamywanie swojej rodziny. Nie powinno to tak wyglądać.
Polecam http://www.extraceny.pl/
Młodszy partner ?
Czemu nie.. Na kochanka idealnie 🙂 Gorzej do związku ponieważ czasami trzeba się nieźle dopasować ale jeśli chodzi jedynie o flirt to jestem zdecydowanie na tak.
Na stronie:
http://www.bezpiecznyromans.pl/
Możesz sobie zresztą poczytać o takim romansowaniu. Dopóki żadne z Was nie robi sobie krzywdy to nie ma w tym nic dziwnego.
Zadbana 40 latka może wyglądać lepiej niż niejedna 30 latka tak więc wcale różnica wieku nie musi być tak widoczna.
styczeń, 2021
Brak wydarzeń
Mamrodzine.pl to portal integrujący rodziców, wychowawców, ekspertów oraz instytucje mające wiedzę i doświadczenie w obszarze wsparcia współczesnej rodziny w zakresie budowania więzi rodzinnych i wychowania dzieci, ale także w sytuacjach kryzysowych, których może doświadczać rodzina.
504-14-47-84
© 2010-2015 Fundacja Humanites
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.